Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Καρναβαλικές διαθέσεις




Σιγά-σιγά, οι αρχικές επιφυλάξεις δίνουν τη θέση τους στον αποκριάτικο διονυσιασμό (λέμε τώρα) και στην ενθουσιώδη διάθεση για συμμετοχή. O bigbip από την ομάδα του arxediamedia.blogspot.com έφτιαξε μία αφίσα σαφώς καλύτερη από τις δικές μου προσπάθειες, συνδυάζοντας το στοιχείο του αποκριάτικου fun με τη σηκωμένη γροθιά (ή ακόμα και προβοσκίδα). Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε. Ωραία ιδέα να κουβαλήσετε ηχοσύστημα σε καρότσι σουπερμάρκετ, αν και θα χρειαστεί σίγουρα και ζωντανή μουσική.

Το τι θα ντυθεί ο καθένας είναι δικό του θέμα ίσως, αλλά για να περάσει το μήνυμα της μασκέ διαδήλωσης νομίζω ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή ομάδων με κάποια θεματική ενότητα. Μοιραστείτε τις ιδέες σας δημόσια, αφού έτσι θα βοηθήσετε και κάποιους που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά δεν τους έρχεται στο μυαλό κάτι αρκετά πρωτότυπο και αιχμηρό για να μεταμφιεστούν.

Υπενθυμίζω ότι για να μην είμαστε μόνο μερικές δεκάδες αμήχανοι μασκαράδες, η είδηση πρέπει να διαδοθεί με κάθε μέσο. Στείλτε SMS και mail, αφήστε σχόλιο στα blogs ή τα forum που επισκέπτεστε, πείτε το σε φίλους και ψήστε τους να μη φύγουν για τριήμερο (χλωμό, αλλά αξίζει να προσπαθήσετε). Μπορεί κάποιος να αναλάβει να τυπώσουμε αφίσες ή αυτοκόλλητα;

Τέλος, καταθέστε τις προτάσεις σας για χιουμοριστικά συνθήματα που αφορούν την επικαιρότητα και εκφράζουν τη στάση σας απέναντι στους κυβερνώντες (και τους μηχανισμούς που τους στηρίζουν). Εγώ μάλλον θα φωνάζω «τα λεφτά μας πίσω» ρυθμικά (και κανείς δεν θα ξέρει αν απευθύνομαι στους άπληστους εξουσιαστές ή τους διοργανωτές της αποκριάτικης διαδήλωσης).

Αντιγράψτε τον κώδικα για το νέο banner και αναρτήστε το στην ιστοσελίδα σας:

<a href="http://maskarades.blogspot.com/" title="artwork by arxediamedia.blogspot.com"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3103/2310276836_dc682b5efa_m.jpg" width="183" height="240" alt="artwork by arxediamedia.blogspot.com" /></a>

2 σχόλια:

raniula είπε...

Καλησπερίζω και χαιρετίζω για άλλη μια φορά την προσπάθεια.
Μη μπορόντας να παραστώ στην Αθήνα σκεύτικα μήπως βοηθήσω φτιάχνοντας κανα - δυο συνθηματάκια. Τα παραθέτω λοιπόν και ζητώ επιοίκια:
-Εδώ και τώρα αποκαλυφθείτε κι άμα μας ντρεποσαστε να πάτε να χαθείτε (επι το ευγενικότερον)
-Δεν μας πτοούν τα ρίχτερ
που έρχονται αράδα
με simens και Ζαχόπουλο
τραντάζεται η Ελλάδα
-Εδώ και τώρα απαλλαγή (από τους φόρους και ο έκαστος κατα διάνοια έχει
-Βγάλτε πια τις μάσκες και τα προσωπία με ντόμινα και κλόουν δεεν γράφετε ιστορία
-Πράσινο για τα δάση
κάκκινο για τα ρόδα
γαλάζιο για το ύδορ
και μαύρο για την μπόρα (οικολογικού περιεχομένου)
-Είμαστε πεντέξι κι όποιος μας αντέξει. Ή΄ εϊμαστε πολύ κάτσετε καλοί (ανάλογα με ποσοστό συμμετοχής)
-Κάντε blog όχι μπλόκα!
Άυτά για την ώρα Αν σκευτώ κάτι άλλο τα ξαναλέμε
Καλή συνέχια

Elikas είπε...

Πριμ παραγωγικότητας πρέπει να πάρεις :-)

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει έμπνευση, γράψε στο "πες το σύνθημα", για να μπορούμε να τα βρούμε πιο εύκολα στο τέλος.