Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Τι θα ντυθείτε τις απόκριες;

Προφανώς η απάντηση δε μπορεί να είναι "Πειρατής" και "Βασίλισσα της Νύχτας". Δεν έχει νόημα να μασκαρευτούμε όπως θα κάναμε σε ένα οποιοδήποτε πάρτι. Αυτό από την άλλη δε σημαίνει ότι θα φορέσουμε όλοι μάσκες πολιτικών και καθαρίσαμε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Σκεφτείτε λύσεις τύπου "Μπομπ Βουλγαράκης" και "Ρομπέν των Καγιέν" (aka Makis), μέχρι αφηρημένα σχήματα όπως "σοδομημένα ομόλογα" και "αυτοκτονικός ιδεασμός". Ακόμα και πιο σοβαροί συμβολισμοί μπορεί να παίξουν, όπως "η τυφλή δικαιοσύνη" ή "οι φιμωμένοι μπλόγκερς". Η λίστα με τις πιθανές μεταμφιέσεις δεν έχει τελειωμό.

Θα ήταν καλό να υπάρξουν κάποιες ομάδες (όπως π.χ. τα παιδιά του salata.wordpress.com, που είχαν κάνει εμφάνιση στη συγκέντρωση της Πάρνηθας ντυμένοι εργολάβοι). Πέρα από την παρέα σας, μπορείτε να ανακοινώσετε τις ιδέες σας εδώ για να έρθετε σε επαφή με άλλους που ετοιμάζουν κάτι παρόμοιο ή θέλουν να συμμετάσχουν στο γκρουπ σας.

Επίσης, όσοι από εσάς έχουν το μεράκι και την τεχνογνωσία, μπορούν να δοκιμάσουν να φτιάξουν κατασκευές από πεπιεσμένο χαρτί και άλλα υλικά. "Το γαϊτανάκι της διαπλοκής" π.χ., ή "ο Καραγκιόζης μπλόγκερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: