Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Διαδώστε το!

Σ' αυτό το post γίνεται ο σχολιασμός για ό,τι αφορά την προώθηση της ιδέας προς τη διαδικτυακή κοινότητα και προς τα έξω. Banners, δελτία τύπου, mails, βιντεάκια και διάφορα άλλα επικοινωνιακά τρικ ώστε να εξασφαλίσουμε πως δε θα μαζευτούμε μόνο καμιά δεκαπενταριά άτομα και θα γίνουμε ρόμπες. Πρέπει να ενημερωθούν όλοι εγκαίρως ώστε να προλάβουν να συμμετάσχουν ενεργά.

Να θυμάστε ότι αυτό που πρέπει πάντα να γίνεται κατανοητό σε όλους όσους απευθυνόμαστε είναι ότι μιλάμε για:
συνδυασμό διαδήλωσης και καρναβαλιού,
θα συμβεί στα Προπύλαια και το Σύνταγμα στις 9 Μαρτίου,
έχει ως βασικό στόχο τη διεκδίκηση του δικαιώματος στην πολυφωνία και την ελευθερία λόγου,
και οργανώνεται από το συλλογικό site maskarades.blogspot.com

Προτεινόμενο κείμενο για να κυκλοφορήσει μέσω SMS και σχολίων σε blogs, forum, κλπ:

Αποκριάτικη διαδήλωση. Έλα κι εσύ μεταμφιεσμένος την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στα Προπύλαια για να κάνουμε την πιο τρελή και ανατρεπτική πορεία που έχει γίνει ποτέ. Για περισσότερες πληροφορίες, δες την ιστοσελίδα http://maskarades.blogspot.com/. Γιατί, μασκαράδες είναι και φαίνονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα σημαντικό θέμα είναι η μαζική συμμετοχή που από όσο καταλαβαίνω μπορεί να είναι "ανοικτή". Για τον σκοπό αυτό πρέπει κάποιος να δημιουργήσει το κατάλληλο group στο facebook ώστε να μπορέσουμε να διαδώσουμε την εκ-διαδήλωση και να πετύχουμε την μαζικότητα και το impact που επιθυμούμε. Ενημερώστε μας όταν το group είναι έτοιμο (ASAP!)

Elikas είπε...

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το facebook. Όποιος προτίθεται να το αναλάβει ας ενημερώσει.